Onze klanten

Onze klanten zijn wereldwijd actief in wel meer dan 30 verschillende landen.

A Plant
MCS-rm heeft ons leven op vele manieren gemakkelijker gemaakt. We kijken nu uit naar het integreren van de nieuwe versie van de software in het bedrijf en het ruimer gebruikmaken van de enorme functionaliteit die MCS-rm te bieden heeft.

DeWit

Waarom kiezen voor
MCS?

dedication

Inzet, passie en gedrevenheid

We zijn toegewijd aan de verhuurmarkt en gepassioneerd over het oplossen van de unieke uitdagingen binnen onze industrie, en we worden gedreven door de wensen van onze klanten.

technology and innovation

Technologie en innovatie

Het technologische landschap in de verhuursector evolueert voortdurend. Wij werken altijd enkele jaren vooruit om verhuurbedrijven zoals u te helpen de innovatieve en baanbrekende technologieën van morgen te omarmen en te integreren.

our customers

Onze klanten

Onze klanten staan centraal bij alles wat wij doen. Onze onafhankelijke MCS User Group, die gevormd en gerund wordt door onze eindgebruikers, komt tweemaal per jaar bijeen om de veranderingen in de verhuursector te bespreken en ons te voorzien van belangrijke feedback over producten, die ons helpt onze softwareoplossingen vorm te geven.

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor uw verhuurbedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact