Inzet

Inzet, passie en gedrevenheid

We zijn toegewijd aan de verhuurmarkt en gepassioneerd over het oplossen van de unieke uitdagingen binnen onze industrie, en we worden gedreven door de wensen van onze klanten. Met onze verhuurervaring van ruim 30 jaar, gecombineerd met onze sterke samenwerkingsverbanden met beroepsverenigingen en klanten, weten we hoe we u kunnen helpen bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en het maximale halen uit uw verhuuractiva.

In een steeds veranderende markt streven we ernaar om elke dag meer te weten te komen over onze industrie. Welke apparatuur u ook huurt, wij zouden graag met u praten over uw persoonlijke behoeften en u helpen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

MCS Dedication Passion Drive

Technologie

Technologie en innovatie

Het technologische landschap in de verhuursector evolueert voortdurend. Wij werken altijd enkele jaren vooruit om verhuurbedrijven zoals u te helpen de innovatieve en baanbrekende technologieën van morgen te omarmen en te integreren. Dus of het hierbij nu gaat om Cloud, .NET, mobiele technologie, web-diensten of software-integraties, wij kijken altijd naar de toekomst om ervoor te zorgen dat u uw concurrenten een stap voor kunt blijven.

MCS Technology Innovation

Klanten

Onze klanten

Onze klanten staan centraal bij alles wat wij doen. Onze onafhankelijke MCS User Group, die gevormd en gerund wordt door onze eindgebruikers, komt tweemaal per jaar bijeen om de veranderingen in de verhuursector te bespreken en ons te voorzien van belangrijke feedback over producten, die ons helpt onze softwareoplossingen vorm te geven. Met hun hulp hebben we relevante en innovatieve verhuursoftware-oplossingen gecreëerd die verhuurbedrijven vooruithelpen.

Klanten kunnen ons volgen via ons 'Customer Club'-portaal dat 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is en zich aanmelden voor webinars, regelmatige nieuwsbrieven en persoonlijke trainingssessies in een klasomgeving. Wij willen met u samenwerken om te zorgen voor winst en groei in uw verhuurbedrijf.

MCS Customers

Waarom zijn wij anders?

Zeer vaardig personeel

Zeer vaardig personeel

Onze deskundige medewerkers hebben een enorm inzicht in de complexiteit van het verhuren.

Functioneel rijk

Functioneel rijk

Biedt flexibele software die geschikt is voor een breed scala aan gespecialiseerde verhuursectoren.

Wereldwijde dekking

Wereldwijde dekking

Softwareoplossingen ontworpen voor wereldwijde verhuurbedrijven, afgestemd op uw lokale markt.

Denk groot

Denk groot

Schaalbare software zodat u klein kunt beginnen, met ruimte om te groeien. Ook cloudgebaseerd!

Duurzaamheid en stabiliteit

Duurzaamheid en stabiliteit

Wij worden ondersteund door 30 jaar handelservaring: we bieden zowel financiële stabiliteit als langdurige zakelijke relaties.

partnerships

Perfecte partnerschappen

Met de accreditaties en allianties in de industrie, plus de beste integraties van derde partijen, krijgt u het beste van beide werelden.

Beheerinformatie

Beheerinformatie

Integreert de belangrijkste bedrijfsactiviteiten om te voorzien in transparante realtime beheerinformatie.

Werk onderweg

Werk onderweg

Mobiele apps en mobielvriendelijke web-technologie om toegang altijd en overal mogelijk te maken.

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor uw bedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact