Papierloos werken – de weg naar hyperefficiënte bedrijfsprocessen

maandag 17 december 2018


Papierloos werken – de weg naar hyperefficiënte bedrijfsprocessen

'Papierloos werken' gonst in de verhuurindustrie als het gaat om het streven naar een efficiënte en groene werkplek, en is een van de onderwerpen die bij ons van veel belangstelling is. De technologie is er, en papierloos werken is nu al volledig haalbaar!

Mobiele apps zijn een goed begin, en zeker een grote stap in de richting van een papierloze bedrijfsvoering en het stroomlijnen van uw werkprocessen. Mobiele technologie biedt u een hoop mogelijkheden om het gebruik van papier te voorkomen en een groen imago te creëren, bijvoorbeeld:

-    CRM Mobile geeft u de mogelijkheid om offertes en brochures te creëren terwijl u onderweg bent.
-    Transport Mobile zorgt ervoor dat u geen papieren afleverbewijzen, schadebewijzen of afhaalbewijzen meer hoeft te gebruiken, en uw kilometerstanden niet langer op papier hoeft bij te houden.
-    Picking Mobile bespaart u het werk van het opnieuw intoetsen van pickorderlijsten die zijn afgewerkt, wat ook weer op de personeelskosten bespaart.
-    Workshop Mobile verbetert de communicatie in beide richtingen, en stelt werknemers in staat om belangrijke schema's en handleidingen op te zoeken, handtekeningen vast te leggen en real-time gegevens te verzenden.

Maar zoals we eerder al zeiden is mobiele technologie slechts het topje van de ijsberg. Papierloze processen omvatten meer dan alleen mobiel en kunnen op veel verschillende manieren worden gerealiseerd, manieren waar u misschien nog nooit aan had gedacht!

Bij MCS hebben we daarom een beknopte handleiding samengesteld met nuttige tips om een papierloos verhuurbedrijf te worden, en uw concurrenten flink op achterstand te zetten. Download de handleiding 'De voordelen van papierloos werken in de verhuurindustrie' en werk het papier langzaam maar zeker uw bedrijf uit.

Neem contact op met MCS Verhuursoftware voor meer informatie over oplossingen voor verhuurbeheersoftware via +31 (0)85 0020805 of info@mcsverhuursoftware.nl, of kijk op www.mcsverhuursoftware.nl. 


Vorig artikel Waarom een nieuwe verhuursoftware-oplossing niet op een compromis hoeft uit te draaien
Volgend artikel Verhuursoftware: Wanneer is het tijd om te gaan zoeken naar een nieuwe software-oplossing?

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor uw verhuurbedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact