MCS exposeert op Verticaaldagen Benelux 2018

maandag 30 juli 2018


MCS exposeert op Verticaaldagen Benelux 2018

Verhuursoftwareprovider MCS zal in november 2018 exposeren op de Verticaaldagen. MCS werkt hard aan producten die klanten helpen hun voorsprong op hun concurrenten te behouden, en zal zijn MCS-rm software tonen, maar ook zijn nieuwste product: het MCS Telematica Portaal.

Verticaaldagen Benelux vindt plaats van 6-8 november in de Evenementenhal Gorinchem. Het evenement richt zich op gebruikers en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers, minikranen en aanverwante diensten voor deze bedrijfstak, zoals toeleveranciers van componenten, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen. Dit jaar valt het evenement samen met de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen, de enige vakbeurs in Nederland voor schilderen, glas en afwerking. 

Richard Roessler, Sales Manager Benelux: "Nu dat de sector voor mobiele werkplatforms een periode van sterke groei doormaakt, zijn we verheugd om te kunnen netwerken met bedrijven in deze bedrijfstak om te demonstreren op welke manieren de softwareoplossingen van MCS die groei verder kunnen versnellen. We willen ook graag ons nieuwe Telematica Portaal presenteren, welke verhuurbedrijven helpt het maximale uit hun telematica-trackingoplossingen te halen door gegevens centraal te consolideren en beschikbaar te maken in MCS-rm."

Bezoek MCS op Verticaaldagen Benelux 2018 om meer te weten te komen over onze verhuursoftware en mobiele oplossingen, of ga naar www.mcsverhuursoftware.nl voor meer informatie.
 


Vorig artikel Maximale efficiëntie zonder stress met onze software voor evenementenverhuur
Volgend artikel Het belang van verhuursoftware voor klantenservice in de verhuursector

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor uw verhuurbedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact