Maximale efficiëntie zonder stress met onze software voor evenementenverhuur

dinsdag 3 juli 2018


Maximale efficiëntie zonder stress met onze software voor evenementenverhuur

Het zomerseizoen is weer in volle gang: van eindejaarsfeesten tot muziekfestivals en alles daartussenin - er is geen drukkere tijd voor evenementenverhuurbedrijven. Hoewel dit drukke seizoen goed is voor uw resultaten, kan het plannen van zoveel klantevenementen ook hoofdbrekens veroorzaken.

Software voor evenementenverhuur neemt de druk van de ketel met moderne technologie die u in alle stadia van de verhuurplanning ondersteunt - van het contract en de administratie tot de levering en het weer ophalen van de spullen.

Niet langer te veel beloven…

Evenementenverhuursoftware zorgt dat u het overzicht over uw apparatuur en middelen niet kwijtraakt, en altijd aan de wensen van uw klanten kunt voldoen. Met deze software kunt u vooruit plannen en uw apparatuur van tevoren boeken. Beschikbaarheidskalenders (die standaard onderdeel uitmaken van onze evenementenverhuursoftware) houden uw werk bij, zodat u nooit dubbel boekt of te weinig levert. Met dit inzicht kunt u plannen en op tekorten anticiperen, en dus beslissen of u apparatuur wilt bijkopen of inhuren van andere leveranciers.

Uw apparatuur altijd in perfecte staat…

Onze evenementenverhuursoftware helpt u preventief onderhoud en servicebeurten van uw apparatuur plannen. Zo lost u problemen vroegtijdig op, en wordt de levensduur van uw apparatuur verlengd.

Verbeter uw klantenservice en haal het meeste uit uw bestaande klanten…

Met een CRM-systeem (Customer Relationship Management) kunt u door informatie over bestellingen bij te houden op proactieve wijze contact onderhouden met uw klanten. Dit levert u niet alleen gegevens op over huidige transacties, maar geeft u ook inzicht in mogelijkheden voor upselling. De gegevens kunnen worden gedeeld met uw team en worden geopend vanaf mobiele apparaten, waardoor u op locatie over real-time informatie kunt beschikken.

Optimale inzet van middelen…

Met de Resource Planner kunt u de juiste mensen aan de juiste projecten toewijzen. Dit betekent niet alleen dat het werk van klanten efficiënt en effectief wordt afgerond, maar ook dat uw middelen op de meest effectieve en tegelijk efficiënte manier worden ingezet.

Moeiteloos plannen…

Tijdens het hoogseizoen loopt u het risico met complexe bezorgingsschema's en tijdsschema's het overzicht te verliezen. De agendafunctie van onze evenementenverhuursoftware stelt u daarom in staat om taken en leveringen bij te houden, terwijl checklists zorgen dat uw mensen georganiseerd blijven en altijd over alle benodigde apparatuur kunnen beschikken tijdens het laden van hun busjes. Met de Transportmanager kunt u er verder voor zorgen dat bezorgtrucks worden ingeladen in volgorde van levering van apparatuur. Met Transport Mobile kunnen buitendienstmedewerkers in real-time mobiel tracken, foto’s nemen en handtekeningen registreren. Deze zomer zou wel eens uw meest efficiënt zomer ooit kunnen worden!

Meer inzicht in afgeronde projecten…

Weet u eigenlijk hoe winstgevend uw meest recente project was? Met de Projectkostentool van onze evenementenverhuursoftware kunt u uw winstmarges bijhouden, en eenvoudig meer aandacht besteden aan verbeterpunten bij toekomstige evenementen.

MCS biedt verhuursoftware voor verhuurbedrijven voor de meest uiteenlopende evenementen, van concerten en festivals tot bruiloften en personeelsuitjes. Bel voor meer informatie naar +31 (0) 85 0020805, e-mail info@mcsverhuursoftware.nl of ga naar www.mcsverhuursoftware.nl


Vorig artikel Succes voor MCS Verhuur Software op Intermat 2018
Volgend artikel MCS exposeert op Verticaaldagen Benelux 2018

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor uw verhuurbedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact