MCS is zeer verheugd met de lancering van haar nieuwe website en huisstijl

vrijdag 7 juli 2017


MCS is zeer verheugd met de lancering van haar nieuwe website en huisstijl

Er is zoveel veranderd sinds we in 1983 opgericht werden. We zijn gegroeid als bedrijf en hebben sterke relaties opgebouwd met onze klanten, partners en leveranciers. Bovendien zijn we ook wereldwijd gegroeid en zijn we het internationale bedrijf geworden dat we vandaag de dag zijn.

We stellen nog steeds de norm op het gebied van verhuursoftware door gebruik te maken van de nieuwste IT-technologieën en ervoor te zorgen dat deze waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten. Bovendien streven we altijd naar groeimogelijkheden en willen we onze ambities waarmaken om een betrouwbare wereldwijde verhuursoftwareleverancier te worden. 

Met een reeks spraakmakende verhuursoftware-oplossingen en onze toewijding aan het bieden van uitstekende klantenservice, vonden we dat het tijd was geworden om het MCS-merk te vernieuwen. We hebben onze slogan 'Empowering Rental Growth’ bijgewerkt zodat dit meer inzicht biedt in wat onze software en oplossingen kunnen betekenen voor onze klanten. Met behulp van het nieuwe MCS-merk kunnen we ons software- en serviceportfolio verder ontwikkelen en tegelijkertijd niets minder dan de hoogste standaarden voor klantenservice blijven bieden aan onze klanten.

Guy van der Knaap, Managing Director, licht toe:
"We hopen dat onze nieuwe huisstijl en website de toekomstige richting van ons bedrijf weergeven en ons helpen om nieuwe klanten te bereiken, waar deze zich ook mogen bevinden. De nieuwe website is het perfecte platform om ons brede assortiment software-oplossingen te presenteren en te vertellen hoe wijdverbreid ze gebruikt worden."

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt met een toegewijd team om het uiterlijk van ons logo, website en merk te vernieuwen, zodat we er fris, modern en professioneel uitzien. Onze opnieuw gelanceerde website is nu uitsluitend gericht op de behoeften van de gebruikers, met toegang tot een geheel nieuwe sectie met hulpbronnen die gewijd is aan het delen van gratis beknopte gidsen en witboeken die relevant zijn voor de verhuursector.

Als u eventueel feedback voor ons heeft, neem dan alstublieft contact met ons op. We horen graag van u om te weten wat u denkt. 
 


Vorig artikel MCS brengt een geïntegreerde CRM-oplossing uit voor de verhuurindustrie
Volgend artikel MCS zal op Festivak 2017 vertegenwoordigd zijn

Neem contact op

Voor meer informatie over wat MCS-rm voor jouw verhuurbedrijf kan betekenen, bel ons op +31 (0) 85 0020805 of gebruik ons aanvraagformulier.

Contact